Foto Arhiva

Foto Arhiva

Mureș: O adolescentă şi un tânăr au fost găsiţi morţi într-o gospodărie

O fată de 17 ani şi un tânăr de 24 de ani au fost găsiţi morţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o gospodărie din comuna Mica, judeţul Mureş. Anchetatorii consideră că este posibil ca băiatul să se fi sinucis după ce a comis o crimă, transmite Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Mureş, printr-un apel la 112 s-a anunţat că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană moartă.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat într-o anexă a gospodăriei şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, arată Poliţia Mureş.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că se ia în calcul varianta unei crime urmate de o sinucidere, însă cercetările sunt în derulare.

Se presupune că între cei doi a avut loc o ceartă, iar băiatul ar fi înjunghiat-o pe fată după care şi-ar fi pus capăt zilelor spânzurându-se.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

Comentarii

loading...