13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialMureș: O adolescentă şi un tânăr au fost găsiţi morţi într-o gospodărie

Mureș: O adolescentă şi un tânăr au fost găsiţi morţi într-o gospodărie

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Mureş, printr-un apel la 112 s-a anunţat că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană moartă.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat într-o anexă a gospodăriei şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, arată Poliţia Mureş.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că se ia în calcul varianta unei crime urmate de o sinucidere, însă cercetările sunt în derulare.

Se presupune că între cei doi a avut loc o ceartă, iar băiatul ar fi înjunghiat-o pe fată după care şi-ar fi pus capăt zilelor spânzurându-se.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă