Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muzeul Naţional Cotroceni va fi deschis publicului de Ziua Naţională a României

Muzeul Naţional Cotroceni va fi deschis publicului de Ziua Naţională a României

Muzeul Naţional Cotroceni, locul în care regele Ferdinand a semnat "Proclamaţia către ţară", prin care se afirma idealul naţional - unirea Transilvaniei şi Bucovinei cu România, va fi deschis publicului de 1 Decembrie, anunţă reprezentanţii instituţiei.

Rl online 0 comentarii

Pe lângă povestea impresionantă a ansamblului Cotroceni, vizitatorii vor avea ocazia să fie martorii unei expoziţii eveniment - "Marea Unirea. De la victoria în Primul Război Mondial la Încoronarea Suveranilor României Mari", pe care MNC a prezentat-o, pe parcursul anului la Roma, Baku, Istanbul, Vilnius, Riga şi Chişinău.

În intervalul orar 11.00-15.00, publicul va avea prilejul să afle cele mai interesante informaţii despre expoziţie chiar de la specialiştii Muzelui Naţional Cotroceni, cei care au conceput acest proiect.

Copiii cu vârstă de până în 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Muzeul poate fi vizitat între orele 9.30 – 15.30 (ora de intrare a ultimului grup de vizitatori).

Programările pentru tur se pot face telefonic, la numărul 021-317.31.07, şi online, pe pagina www.muzeulcotroceni.ro, cu cel puţin 48 de ore înainte. Accesul se face în baza actului de identitate. 

Muzeul Naţionat Cotroceni va fi deschis şi în data de 30 noiembrie.

Comentarii

loading...