13.5 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Nebulizatoarele Primăriei Sectorului 1 vor fi utilizate pentru igienizarea unităţilor de învăţământ

Este vorba despre nebulizatoarele de decontaminare în valoare de 17.880.000 lei achiziţionate în luna septembrie 2020, de către Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public Privat Sectorul 1 S.A., aflată în subordinea Consiliului Local Sector 1.

Conducerea Primăriei Sectorului 1 a decis ca aceste nebulizatoare să poată fi folosite pentru igienizarea unităţilor de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1, care doresc acest lucru, la costuri mult sub preţul pieţei.

Prima unitate de învăţământ din Sectorul 1 care a fost igienizată cu aceste nebulizatoare este Grădiniţa Colegiului German Goethe. Acţiunea de igienizare a fost realizată astăzi, 14.05.2021, de către o firmă autorizată în realizarea de astfel de activităţi, contractată de către Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public Privat Sectorul 1 S.A. şi va continua până la sfârşitul zilei cu sălile de clasă ale Colegiului German.

Unităţile de învăţământ din Sectorul 1 care doresc să folosească aceste nebulizatoare pentru igienizarea imobilelor proprii se pot adresa cu o cerere în acest sens Companiei de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate pe adresa de e-mail [email protected]

Până în prezent, nebulizatoarele nu au putut fi folosite din cauza faptului că acestea trebuie să fie manipulate doar de către persoane autorizate în acest scop. Pentru a putea fi utilizate, conducerea companiei a identificat soluţia contractării unei firme autorizate care să realizeze igienizarea unităţilor de învăţământ din administrarea Consiliului Local Sector 1, care doresc acest lucru.

Costurile pentru dezinfecţia spaţiilor sunt mai mici decât cele practicate pe piaţa liberă. Spre exemplu, nebulizarea a două săli de clasă cu o suprafaţă totală de 140 mp este de 26.80 lei fără TVA (140 mp x 0.17 lei).

Ultima oră
Pe aceeași temă