19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialNoul model iPhone a fost deja întâmpinat cu huse de protecție pe...

Noul model iPhone a fost deja întâmpinat cu huse de protecție pe măsură!

Indiferent de modelul telefonului, dreptul la protecție nu este negiljat în vreun fel de publicul român.

Pentru că telefonul este un declanșator și un stabilizator al emoțiilor noastre, necesită și o protecție adecvată. O husă de protecție și o folie de sticlă potrivite sunt elementele ce garantează că acel gadget va fi longeviv. Însă, de unde se recomandă a fi achiziționate? Nu puține sunt magazinele pliate pe această linie de profil, deci se impune o atentie sporită atunci când se fac astfel de achiziții.

iPhone 11 – cum a fost întâmpinat de români?

Compania Apple nu întârzie să surprindă în fiecare an publicul cu un gadget nou, unul cu funcții mult mai complexe față de cele disponibile deja. iPhone 11 este cel mai recent model lansat pe piață de către această companie, iar într-un timp foarte scurt a ajuns și în posesia publicului român.

Având în vedere că este un smartphone cu funcții uimitoare, se impune ca protecția de care va dispune să fie pe măsură. Cu acest lucru s-au conformat și experții Stifler – magazinul specializat în huse și accesorii pentru smartphone-uri.

Stifler ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor românilor în materie de huse și accesorii pentru telefoane. Acest lucru se datorează faptului că totalitatea produselor disponibile pe stifler.ro se află sub certificarea calității aparte, o caracteristică după care toată lumea tânjește.

Totodată, Stifler a fost pregătit pentru a întâmpina noul model creat de Apple cu huse și accesorii pe măsură. Husele disponibile pe site oferă o protecție de 100% și au și un design aparte, elegant prin simplitate. Modele sunt variate, întocmai pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi. Se poate spune că în cadrul site-ului se regăsesc huse ce îmbină perfect funcționalitatea cu linia estetică, creând astfel pachetul de beneficii mult dorit la un preț optim.

Diversitate într-un sigur loc – Stifler

Iphone 11 nu este singurul gadget pe care profesioniștii Stifler l-au primit cum se cuvine. În cadrul site-ului se regăsesc huse pentru orice model iPhone – o încântare pentru cei care nu vor să renunțe la modele anterioare.

Foliile de protecție din sticlă sunt alt element extrem de necesar pentru ca gadgetul să fie în deplină siguranță. Ele sunt disponibile pe același site, alături de huse. Totuși, nu puține sunt persoanele deranjate de modul în care se așază folia de sticlă, de faptul că este groasă și iese în evidență. De aceea, foliile de la Stifler sunt create în așa manieră încât să nu iasă în evidență mai mult decât trebuie.

Diversitatea tipurilor este un alt lucru ce le-a atras atenția românilor. Astfel, se poate a achiziționa o husă anti amprentă, anti praf sau anti zgârieturi. Cele cu buzunar pentru bacnote, card sau protecție cameră și închidere magnetică sunt de asemenea disponibile.

Pentru și mai multe detalii, cei interesați pot accesa stifler.ro.

Cele mai citite

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă