10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialO bucată de tavan s-a prăbuşit la City Park Mall

O bucată de tavan s-a prăbuşit la City Park Mall

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs din senin, bucăţi mari din tavan prăbuşindu-se pe un culoar, pe întreaga lăţime a acestuia.

Din fericire, nicio persoană nu se afla acolo în momentul respectiv.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la prăbuşirea tavanului, dar unul dintre cei care au magazine închiriate în mall a declarat că bucata respectivă din tavan ar fi fost reparată de curând.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt incident a avut loc la acelaşi mall, după ce a izbucnit un incendiu la unul dintre magazine.

Evenimentul a avut loc după ora 22, când mallul era închis, atunci fiind evacuate câteva zeci de persoane care se aflau la cinematograf la ora respectivă, neexistând nici atunci persoane rănite.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă