15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialO fetiță de 11 ani şi-a salvat mama şi fratele după ce...

O fetiță de 11 ani şi-a salvat mama şi fratele după ce aceştia au căzut într-o râpă

Potrivit ISU Caraş-Severin, un grup de turişti s-a aventurat, marţi, pe Cheile Caraşului. O mamă cu doi copii, o fetiţă de 11 ani şi un băieţel de un an şi 6 luni transportat de femeie în spate, într-un port-bebe, s-au rătăcit de grup, scrie Mediafax.

La un moment dat, femeia a alunecat şi a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri. A reuşit să se prindă de nişte crengi, dar a rămas suspendată la o distanţă de circa 3 metri de cărarea de pe marginea râului Caraş.

Fetiţa de 11 ani a apelat numărul de urgenţă 112 şi imediat au pornit spre ei un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, un echipaj al Poliţiei, doi salvamontişti, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, viceprimarul şi un angajat al Primăriei Caraşova.

Cu ajutorul indicaţiilor date de copilă prin telefon, cele trei persoane au fost găsite uşor, iar salvamontiştii împreună cu pompierii au extras mama şi băieţelul din râpă şi i-au predat echipajului SAJ.

Femeia era echipată corespunzător pentru drumeţie. Nu au suferit răni, nici ea şi nici băieţelul.

”Mulţumim domnişoarei pentru simţul practic şi sprijinul oferit salvatorilor şi recomandăm tuturor părinţilor să-şi educe copiii şi în privinţa reacţiilor în situaţii de urgenţă”, arată sursa citată.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă