Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O fetiţă de 4 ani din Miercurea Ciuc a ajuns la spital intoxicată cu marijuana

O fetiţă de 4 ani din Miercurea Ciuc a ajuns la spital intoxicată cu marijuana

O fetiţa de 4 ani a ajuns la spital intoxicata, iar substanţa cu care s-a intoxicat pare a fi marijuana. Se pare că fetiţa a mâncat o prăjitură care avea în componenţă şi substanţa interzisă.

Iulian Budușan 0 comentarii

Părinţii ei au dus-o la spitalul din Miercurea Ciuc unde a fost investigată de urgenţă. Fata a ajuns conştientă la spital, însă îi era foarte rau.

Acum poliţia face cercetări pentru a vedea cum au ajuns părinţii copilului în posesia prăjiturii.

"Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată cu privire la faptul că o fetiță de 4 ani a fost adusă la spital de părinții ei, fiind intoxicată, în prima fază evident că nu se cunoștea cauza medicală a stării de sănătate a fetiței, ulterior s-a aflat că aceasta consumase o prăjitură pe al cărui ambalaj era menționată o cantitate de marijuana. În momentul de față, investigațiile noastre se îndreaptă spre a stabili toate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest eveniment, spre a stabili cum anume au ajuns în posesia acestei prăjituri," a precizat Gheorghe Filip, purtător de cuvânt IPJ Harghita.

"Acesteia i-a fost acordat primul ajutor, a şi rămas internată pentru investigaţii medicale amănunţite şi pentru îngrijiri medicale în continuare. Pentru noi urmează investigaţii spre a stabili toate detaliile legate de caz, spre a vedea cine, dacă se face vinovat, şi de ce anume. Prăjitura este comercializată legal în ţara de provenienţă, Olanda," a adăugat purtătorul de cuvânt.

Comentarii

loading...