Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O mare companie suspendă publicitatea și mesajele pe Facebook și Instagram

O mare companie suspendă publicitatea și mesajele pe Facebook și Instagram

Grupul E.ON a anunțat, joi, că își va întrerupe toate anunțurile, postările și activitățile pe Facebook și Instagram până la o notificare ulterioară.

Mihai Diac 0 comentarii

"La E.ON, acționăm în conformitate cu valorile esențiale, cum ar fi respectul, diversitatea și toleranța. Ne opunem expres și hotărât rasismului, instigării la ură și discriminării. De asemenea, așteptăm această atitudine clară din partea partenerilor noștri. În acest context, considerăm că este responsabilitatea noastră să revizuim angajamentul și rolul nostru pe Facebook și Instagram. Prin urmare, grupul E.ON va întrerupe toate anunțurile, postările și activitățile pe Facebook și Instagram până la o notificare ulterioară. Luăm atitudine împotriva instigării la ură, discriminării și intoleranței", precizează un comunicat de presă transmis joi.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. Companiile cele mai cunoscute ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie.

Comentarii

loading...