O maşină dotată cu instalație GPL a luat foc în Focşani

O maşină dotată cu instalație GPL a luat foc în Focşani

O maşină a ars ca o torţă, duminică dimineaţa, în curtea Spitalului Judeţean din Focşani. Focul a pornit de la o defecţiune tehnică a autoturismului, care avea instalaţie de gaz, potrivit pompierilor.

Rl online 0 comentarii

Femeia care a condus maşina este o asistentă a spitalului din Focşani. Ea le-a spus pompierilor că a simţit un miros ciudat înainte să coboare din autoturism, iar martorii povestesc că flăcările au apărut la câteva minute după ce maşina a fost parcată. Potrivit pompierilor, focul a pornit de la o defecţiune tehnică a autoturismului, care avea instalaţie de gaz.

„Au intervenit două echipaje cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. Cauza probabilă: scurt circuit electric provocat de acumulator electric defect”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Focul din parcarea Spitalului Judeţean a fost stins de pompieri în câteva minute, înainte să se extindă la alte maşini sau la un corp de clădire din apropiere.

Comentarii

loading...