13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialOpoziția îi cere Gabrielei Firea un raport privind măsurile luate pe timpul...

Opoziția îi cere Gabrielei Firea un raport privind măsurile luate pe timpul stării de urgență

Grupurile de consilieri ai PNL şi ai USR vor depune un proiect de hotărâre în baza căruia primarul general, Gabriela Firea, ar urma să fie obligată să prezinte în Consiliul General al Municipiului București un raport detaliat privind măsurile pe care le-a dispus în perioada stării de urgenţă.

Acest proiect a fost anunțat, duminică, într-o conferință de presă susținută la sediul central al PNL, de consilierul municipal PNL Cătălin Deaconescu.

“În toată această perioadă, doamna Firea a vorbit mult şi a făcut foarte puţin. Tocmai de aceea, în zilele următoare, împreună cu colegii de opoziţie de la USR, o să depunem un proiect de hotărâre pentru a-i cere Gabrielei Firea să vină în faţa Consiliului General cu un raport detaliat al măsurilor adoptate în toată această perioadă de urgenţă, iar în fiecare şedinţă ordinară a Consiliului General, pe tot parcursul anului 2020, să ne prezinte un astfel de raport, pentru a vedea care sunt măsurile dispuse, care dintre aceste măsuri au fost implementate şi cât a costat implementarea acestor măsuri”, a anunțat consilierul Cătălin Deaconescu.

Declarația acestuia vine în contextul în care formațiunile politice se pregătesc pentru alegerile locale din anul 2020, iar principalul contracandidat al Gabrielei Firea (PSD) la Primăria Capitalei este Nicușor Dan – susținut de PNL și de USR.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă