Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Orban, îndemn pentru români, în noaptea de Paști: Să stea acasă, să evite orice deplasare

Premierul Ludovic Orban a recomandat cetățenilor României să evite să iasă din locuințe în noaptea Paștelui ortodox.

Mihai Diac 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban, rugat să dea românilor un îndemn despre cum să-și petreacă noaptea de Paști, a oferit următoarea recomandare: "Să stea acasă, să evite orice deplasare".

Șeful Guvernului le-a mai recomandat credincioșilor care vor să aibă Lumină în noaptea de Înviere să contacteze un preot care să le aducă Lumina până la ușa locuinței.

Întrebat de jurnalist dacă el, personal, a contactat un preot pentru a-i solicita acest serviciu, premierul Orban a răspuns "Nu", motivând că nu a avut timp să-l contacteze.

Comentarii

loading...