Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Orban: Școlile pot fi deschise după 15 mai, după 20 mai, după 25 mai, după 1 iunie

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seară, că redeschiderea școlilor s-ar putea întâmpla mult după data de 15 mai 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban a abordat, joi seară, într-un interviu acordat unui post de televiziune, subiectul redeschiderii unităților de învățământ, după ce punctul maxim al epidemiei de coronavirus va fi depășit.

Acum circa zece zile, premierul spunea că școlile se vor redeschide "după 15 mai".

Joi seară, rugat de jurnalist să reconfirme acest termen, premierul Orban a răspuns: "După 15 mai, după 20 mai, după 25 mai, după 1 iunie, în funcție de situație" - adică în funcție de modul cum va evolua epidemia de coronavirus.

Premierul Orban a reafirmat însă ideea că anul școlar și universitar 2019 / 2020 nu va fi repetat ci se va încheia.

Comentarii

loading...