Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Educației, Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie

Participarea elevilor la cursuri online este obligatorie, iar notele se pot trece în catalog

Ministrul Educaţiei și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat, miercuri, că elevii care au acces la internet şi calculator sunt obligați să participe la cursurile online ținute de profesori.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Monica Anisie a precizat că la cursurile online se pot pune și note elevilor, iar notele vor putea fi trecute în catalogul școlar, în momentul redeschiderii școlilor, cu acordul părinţilor sau al elevilor.

"Pentru că s-a încheiat perioada de vacanţă, revenim - nu la cursurile organizate în spaţiul unităţii de învăţământ, ci la cursurile organizate online. Am aprobat astăzi un ordin de ministru. Este o măsură prin care am stabilit clar care sunt responsabilităţile la nivel de minister, de inspectorat şcolar, unitate de învăţământ, cadru didactic, elev. Elevul care are acces şi are posibilitatea de a participa la lecţiile online are obligativitatea de a participa la cursurile desfăşurate de către profesor", a explicat ministrul Educației la postul Digi24.

Comentarii

loading...