Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patru deținuți de la Jilava au coronavirus

Patru deținuți de la Jilava au coronavirus

Patru deținuți de la Penitenciarul-Spital București-Jilava sunt infectați cu COVID19, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Romania libera 0 comentarii

Acestea nu prezintă simptomatologie specifică COVID-19, mai precizează ANP.

Pentru prevenirea oricăror situaţii de risc, administraţia locului de deţinere a întreprins demersuri de testare a tuturor persoanelor private de libertate internate în unitatea penitenciar-spital, rezultatele obținute fiind negative.

Penitenciarul-Spital București-Jilava asigură conduita terapeutică în cazurile date, fiind unitatea sistemului penitenciar desemnată să gestioneze tratarea pacienţilor cu forme uşoare sau medii de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

ANP subliniază că nicio altă unitate subordonată Administrației Naționale a Penitenciarelor nu mai înregistrează cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor custodiate, monitorizarea medicală constantă și colaborarea cu structurile Ministerului Sănătății fiind prevăzute și aplicate unitar.

”Precizăm că împrejurările contractării virusului de către persoanele private de libertate vor fi stabilite în baza anchetei epidemiologice, proces aflat în curs de derulare,” mai spune administrația.

Comentarii

loading...