Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Pe cine va propune PSD șef la Televiziunea Națională

Conducerea Parlamentului se va reuni, astăzi, în cadrul Birourilor Permanente Reunite, în cadrul cărora vor fi înaintate propunerile partidelor pentru Consiliul de Administrație al Televiziunii Naționale.

Rl online 0 comentarii

Cele mai importante propuneri sunt cele ale PSD, care va deține majoritatea în noul CA. Surse din PSD ne-au explicat că propunerile PSD pentru CA al TVR vor fi Doinea Gradea, Smaranda Vornicu, Cătălin Bledea și Ion Ghițulescu.

Pentru funcția de președinte-director general va fi susținută Doina Gradea, actualul președinte interimar al televiziunii.

Comentarii

loading...