Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Percheziţii DGA la cinci agenţi ai Brigăzii Autostrăzi

Ofiţerii DGA au făcut, joi dimineaţa, percheziţii la cinci persoane, agenţi ai Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, aceştia fiind suspectaţi de luare de mită, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Rl online 0 comentarii

Potrivit anchetatorilor, aceştia ar fi cerut bani pentru a nu sancţiona şoferii.

"În fapt, în perioada iulie – august 2017, în timp ce suspecţii se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, de supraveghere şi control al traficului rutier pe Autostrada A2, au pretins şi primit sume de bani sau bunuri de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu proceda la sancţionarea contravenţională. De asemenea, au existat mai multe situaţii în care unii dintre agenţii de poliţie care au constatat abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, nu au aplicat sancţiuni contravenţionale. Din probatoriul administrat a rezultat că doi agenţi de poliţie au întocmit şi semnat în fals, în locul contravenientului, un proces-verbal de contravenţie", transmite Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei autosesizări.

Comentarii

loading...