Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Peste 50 de şoferi vitezomani, depistaţi de poliţişti. Care a fost cea mai mare viteză înregistrată

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 57 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la oră. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 kilometri la oră, pe autostrada A3.

Rl online 0 comentarii

În perioada 2 – 6 mai, 57 de persoane care circulau pe autostrăzi au primit sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 km/h.

Pe autostrada A1, Deva – Nădlac, 18 şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 183 km/h şi 203 km/h. Pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Deva, alţi 7 conducători auto au fost depistaţi, conducând cu viteze între 181 km/h şi 193 km/h, iar pe tronsonul Bucureşti 

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, aparatele radar au înregistrat 4 conducători auto care se deplasau cu viteze de 182 km/h,  186 km/h, 192 km/h şi 194 km/h.

Tot în această perioadă, pe autostrada A3 Turda – Borş, poliţiştii au depistat 14 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 183 km/h şi 218 km/h.

Pe tronsonul Bucureşti – Braşov, 11 conducători auto au fost depistaţi conducând cu viteze între 181 km/h şi 211 km/h.

Aşadar, viteza maximă a fost înregistrată la data de 3 mai, la kilometrul 4 al Autostrăzii A3, când poliţiştii au depistat un bărbat, de 26 de ani, care conducea cu viteza de 218 km/h.

Toţi conducătorii auto depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 5.075 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile, iar într-un caz, pentru defecţiuni tehnice, a fost retras certificatul de înmatriculare.

Poliţiştii reamintesc faptul că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. 

Comentarii

loading...