22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialPeste 50 de şoferi vitezomani, depistaţi de poliţişti. Care a fost cea...

Peste 50 de şoferi vitezomani, depistaţi de poliţişti. Care a fost cea mai mare viteză înregistrată

În perioada 2 – 6 mai, 57 de persoane care circulau pe autostrăzi au primit sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 km/h.

Pe autostrada A1, Deva – Nădlac, 18 şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 183 km/h şi 203 km/h. Pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Deva, alţi 7 conducători auto au fost depistaţi, conducând cu viteze între 181 km/h şi 193 km/h, iar pe tronsonul Bucureşti 

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, aparatele radar au înregistrat 4 conducători auto care se deplasau cu viteze de 182 km/h,  186 km/h, 192 km/h şi 194 km/h.

Tot în această perioadă, pe autostrada A3 Turda – Borş, poliţiştii au depistat 14 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 183 km/h şi 218 km/h.

Pe tronsonul Bucureşti – Braşov, 11 conducători auto au fost depistaţi conducând cu viteze între 181 km/h şi 211 km/h.

Aşadar, viteza maximă a fost înregistrată la data de 3 mai, la kilometrul 4 al Autostrăzii A3, când poliţiştii au depistat un bărbat, de 26 de ani, care conducea cu viteza de 218 km/h.

Toţi conducătorii auto depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 5.075 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile, iar într-un caz, pentru defecţiuni tehnice, a fost retras certificatul de înmatriculare.

Poliţiştii reamintesc faptul că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. 

Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă