Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste zece persoane prinse de jandarmi cu droguri asupra lor, în Mamaia şi Vama Veche

Peste zece persoane prinse de jandarmi cu droguri asupra lor, în Mamaia şi Vama Veche

Unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani au fost prinse de jandarmi cu droguri asupra lor în Mamaia şi Vama Veche, acestea având asupra lor zeci de grame de droguri, diverse pastile, un cântar şi folii din staniol.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis”, în zilele de 30 aprilie şi 1 mai, jandarmii aflaţi în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia şi Vama Veche, au surprins unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers, dar au fost somaţi, s-au oprit, iar apoi li s-a făcut controlul corporal sumar.

“Asupra lor, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă,  două grindere metalice, un cântar şi  mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde”, se arată în comunicat.

Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra celor 11 persoane vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  care continuă cercetările în acest caz.

Comentarii

loading...