Petre Tobă

Petre Tobă

Petre Tobă, fost ministru: Nici Despescu, nici Gavriș nu au vreo vină în cazul polițistului pedofil

Pete Tobă, fost ministru de Interne și fost șef al Poliției Române, a declarat, vineri, că "nici Despescu, nici Gavriș nu au vreo vină în ceea ce s-a întâmplat".

Mihai Diac 0 comentarii

Petre Tobă, fost ministru de Interne și fost șef al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), a susținut, vineri, că "nici Despescu, nici Gavriș, nu au vreo legătură cu ceea ce s-a întâmplat".

Petre Tobă a făcut această declarație după ce ministrul de Interne Carmen Dan a cerut demiterea din funcții a lui Bogdan Despescu - șeful IGPR - și a lui Radu Gavriș - șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, pe motiv că aceștia ar fi gestionat prost cazul agentului Stan, din Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat de pedofilie.

"Poliția Română are 55.000 - 56.000 de omeni. Este imposibil... aproape imposibil să-i cunoști pe toți" - astfel a explicat Petre Tobă ideea lui, că Despescu și Gavriș nu pot fi acuzați în cazul Stan.

Pe de altă parte, trebuie amintit că chestorul Bogdan Despescu fusese numit șef al IGPR de fostul premier Dacian Cioloș, la propunerea lui Petre Tobă, care la acel moment era ministru de Interne.

Comentarii

loading...