Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Pintea: Spitalul Floreasca are un plan de conformare privind deşeurile, care trebuie respectat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri, după ce în spaţiul public au apărut imagini privind gestionarea neconformă a deşeurilor periculoase, că Spitalul Floreasca are un plan de conformare în domeniu şi va trebui să îl respecte.

Rl online 0 comentarii

"Am văzut materialul. La un moment dat, am avut inclusiv o interpelare parlamentară vizavi de aceste controale încrucişate pe care ministerul le face de trei ani. Doar că în anul acesta am cerut imperativ ca ele să fie făcute serios, pentru că până la urmă, toţi ştim care sunt problemele sistemului. Putem discuta, dar trebuie să vedem exact unde sunt problemele. Spitalul a fost sancţionat, inclusiv în momentul în care a fost acest control încrucişat. A fost sancţionat şi ulterior. Urmează să luăm alte măsuri, dar acolo circuitele sunt problemă. Şi au un plan de conformare şi vor trebui să respecte acel plan de conformare", a precizat ministrul, printr-o declaraţie acordată presei, după ce a vizitat Spitalul Pucioasa.

Comentarii

loading...