Foto Arhiva

Foto Arhiva

Piteşti: Anchetă la o şcoală după ce doi elevi au fost filmaţi cum se joacă cu o minge pe acoperiş

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a dispus deschiderea unei anchete interne la o şcoală generală din municipiul Piteşti, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum doi copii joacă tenis de picior pe acoperişul unităţii de învăţământ.

Rl online 0 comentarii

Primele date arată că cei doi nu sunt elevi ai şcolii şi au sărit gardul, ajungând pe acoperiş după ce au urcat pe scara de incendiu.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Dumitru Tudosoiu, a declarat, luni, pentru News.ro, că la nivelul Şcolii Alexandru Davila din Piteşti a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili care sunt condiţiile în care doi copii au ajuns să se joace cu o minge pe acoperişul unităţii de învăţământ, cei doi fiind filmaţi, iar înregistrarea apărând în spaţiul public.

"Primele date arată că cei doi copii nu sunt elevi au şcolii şi că în weekend porţile de acces în curtea instituţiei au fost închise.   Ei au urcat pe acoperişul clădirii pe scara de incendiu, care este amplasată pe o laterală a imobilului, dar pentru că nu ajungeau la scară, s au folosit de nişte tomberoane pe care le au tras din spatele unui alt corp de clădire" a afirmat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.

Dumitru Tudosoiu a precizat că nu este exclus că la finalul anchetei interne reprezentanţi şcolii s sesizeze poliţia cu privire la acest caz.

Comentarii

loading...