Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

https://pixabay.com/ro/live-dormitor-arhitectura-moderne-3104077/

https://pixabay.com/ro/live-dormitor-arhitectura-moderne-3104077/

Plăci rezistente care păstrează căldura în interiorul casei

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Structura de rezistență a casei trebuie să fie făcută din materiale rezistente, pentru a asigura siguranță pe termen îndelungat. Plăcile de ciment trebuie alese în funcție de destinația spațiului, interior sau exterior, dar și în funcție de proprietățile pe care le acoperă. Descoperă ce este o placă Aquafire și cum te poate ajuta să păstrezi o temperatură constantă în locuință.

 

Ce este o placă Aquafire
 

Este o placă de fibrociment, care este realizată dintr-un amestec de granule de polistiren, armat cu fibră și ciment. Se folosește atât în spațiile interioare, cât și cele exterioare, având calități tehnice cu mult îmbunătățite față de alte plăci obișnuite din gips carton. Plăcile Aquafire sunt recomandate și pentru pereții de compartimentare, pentru șape uscate, tavane, placarea pereților, dar și pentru izolația termică și hidro. Pot asigura un suport rezistent și pentru plăci ceramice, gresie, faianță sau pentru acoperirea pereților din cărămidă ori alte materiale.

 

Beneficiile plăcilor Aquafire

  • Produsul este foarte ușor de montat, având greutatea cea mai redusă de pe piață. Poate fi folosită și pentru izolație mansarda deoarece nu încarcă structura spațiului. Mai mult de atât, o izolație corespunzătoare a mansardei ar putea duce către o economie cu până la 25% din cheltuielile energiei termice și te-ar putea feri de inundații sau alte avarii.
  • Fiind ușor de montat, plăcile pot reduce semnificativ timpul de lucru pentru montaj, aproape la jumătate față de alte plăci asemănătoare.
  • Indiferent de spațiu, chiar dacă este curbat, plăcile Aquafire sunt versatile în aplicații și sunt ideale chiar și pentru realizarea pereților curbați.
  • Sunt recomandate și pentru suport pentru pardoseală, chiar și în locurile intens circulate precum holuri de școală, spații pentru birouri.
  • Sunt rezistente și împotriva focului, fiind potrivite pentru placarea pereților halelor
  • Sunt plăci flexibile, având o rază de curbare de 90 cm, dar și solide, pentru că nu se sparg așa ușor și au o rezistență ridicată la impactul mecanic și uzură.

 

Orice plan de construcție trebuie să aibă în structură plăcile de ciment, care să susțină pereții cconstrucției și departajarea locuinței. Aquafire este o izolație recomandată pentru orice tip de locuință, indiferent de formă sau de structură. Plăcile pot fi eficiente energetic, reușind să păstreze căldura în interior pentru mai mult timp, ba mai mult, pot crește eficiența energetică cu o valoare de 0,2 W/mk.

Plăcile nu putrezesc, nu se macină și nici nu se deformează, fiind un bun izolator.

 

●      Recomandări pentru montajul plăcilor de ciment Aquafire: Pisicine interioare și saune, băi sau dușuri ori vestiare. Spații tehnice, dar și laboratoare și centre SPA și wellness. Zone de risc cu infiltrații, incinte la subsol, crame și depozite de vinuri, construcții interioare pentru bucătării, centre de recuperare și tratament.

Comentarii

loading...