Poliţia Capitalei: A fost suplimentat dispozitivul de ordine publică în zona Pieţei Constituţiei

Poliţia Capitalei: A fost suplimentat dispozitivul de ordine publică în zona Pieţei Constituţiei

Echipe mixte formate din poliţişti de siguranţă publică şi jandarmi, poliţişti rutieri şi poliţişti de la Serviciul Acţiuni Speciale vor supraveghea zona Pieţei Constituţiei, în intervale orare bine stabilite, în funcţie de situaţia operativă concretă, conform Agerpres.

Catinca Giosanu 0 comentarii

Conform sursei citate, în noaptea de luni spre marţi, pe raza sectorului 5, în zona Pieţei Constituţiei, în urma unei activităţi de ordine publică, au fost legitimate 261 de persoane şi au fost controlate 148 de autovehicule.

Duminică seara, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul, informa IGPR, într-un comunicat de presă. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri, preciza sursa citată.

"În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente", afirmau oamenii legii.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...