Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliția confundă Paștele cu Crăciunul. "Sărbătoarea nașterii Domnului, în liniște și siguranță"

Poliția confundă Paștele cu Crăciunul. "Sărbătoarea nașterii Domnului, în liniște și siguranță"

Poliția Română a transmis, joi, 5 aprilie, un comunicat referitor la perioada zilelor de Paști, în care vorbește însă despre "Sărbătoarea nașterii Domnului" - adică despre Crăciun.

Mihai Diac 0 comentarii

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române a transmis, joi, un comunicat de presă în care a anunţat efectivele şi măsurile ce vor fi luate în perioada următoare, titlul comunicatului fiind "Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă", informează Mediafax.

Ulterior, Centrul de Presă al Poliţiei Române a revenit cu o erată, în care anunţă că titlul comunicatului era greşit.

"Dintr-o eroare, către dvs a fost transmis un comunicat de presă cu măsurile dispuse şi forţele implicate în perioada Sărbătorilor Pascale. Ne cerem scuze pentru titlu", au transmis reprezentanţii IGPR.

Comentarii

loading...