Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliția Română asigură că forțele de ordine sunt vigilente de Revelion

Poliția Română asigură că forțele de ordine sunt vigilente de Revelion

Peste 8.000 de poliţişti, cu aproape 4.000 de autospeciale şi peste 100 de câini de serviciu vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 30 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018, în toată ţara poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea fapte antisociale.

Astfel, vor fi la datorie peste 5.100 de poliţişti de ordine publică, aproape 1.400 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în peste 200 de staţii şi triaje de cale ferată, în aproape 200 de trenuri, în 11 aerogări internaţionale şi naţionale, precum şi în 14 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

În noapte dintre ani, sunt planificate 150 de concerte şi spectacole la care sunt aşteptate să participe peste 300.000 de persoane.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor monitoriza traficul pe toate drumurile naţionale, judeţene şi autostrăzi şi vor fluidiza circulaţia, relatează news.ro.

Comentarii

loading...