Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliţişti bătuţi şi ameninţaţi în Maramureş. Agresorii au aruncat benzină pe unul din ei

Poliţişti bătuţi şi ameninţaţi în Maramureş. Agresorii au aruncat benzină pe unul din ei

Doi poliţişti de frontieră din Maramureş au fost loviţi şi ameninţaţi cu un topor de către două persoane pe care încercau să le legitimeze. Un agresor a aruncat benzină peste unul dintre poliţişti, ameninţând că îi va da foc.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Poliţiei de Frontieră, o patrulă mobilă din cadrul Sectorului P.F. Poienile de Sub Munte a observat, în noaptea de marţi spre miercuri, un autoturism de teren care a evitat echipajul poliţiştilor de frontieră, şoferul întorcând brusc şi deplasându-se în mare viteză spre localitatea Repedea, judeţul Maramureş.

Maşina a fost blocată de autospeciala Poliţiei de Frontieră, moment în care un poliţist de frontieră a mers spre autoturism pentru a legitima ocupanţii. Ajuns lângă maşină, poliţistul de frontieră a fost lovit de şofer şi a căzut, timp în care celelalte persoane aflate în autoturism au coborât şi i-au aplicat mai multe lovituri. Deşi colegul de echipaj a intervenit imediat, şi acesta a fost lovit de celelalte persoane.

Unul dintre agresori a aruncat pe poliţistul de frontieră şi pe autospecială un lichid cu miros de benzină, ameninţând că îi va incendia, iar şoferul autoturismului suspect l-a ameninţat pe poliţistul căzut cu un topor.

 
Poliţiştii au cerut sprijinul unei echipe de intervenţie, iar cei doi poliţişti agresaţi au mers la Unitatea de Primiri Urgenţe din localitatea maramureşeană Poienile de Sub Munte.

În urma investigaţiilor medicale, unul dintre poliţişti a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus pentru îngrijiri de specialitate. Aici s-a constatat că acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral, contuzii la nivelul feţei, traumatisme ale umărului stâng şi ale mâinii drepte, precum şi o arsură chimică facială şi intoxicaţie cu vapori de benzină.

Echipa operativă din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră împreună cu un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au ajuns la faţa locului, moment în care în zonă s-au adunat aproximativ 30 de persoane, majoritatea cunoscute cu preocupări în sfera criminalităţii transfrontaliere, care au devenit recalcitrante, iar una dintre ele a spart oglinda autospecialei Poliţiei de Frontieră folosind un obiect contondent.

Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au reţinut doi bărbaţi care au participat la agresarea colegilor, celelalte persoane continuând să fie agresive şi încercând să faciliteze fuga celor doi.

Deoarece bărbaţii au ignorat somaţiile prin voce ale poliţiştilor de frontieră, aceştia au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, iar conflictul s-a aplanat.

Comentarii

loading...