13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialPrahova: Activitatea turistică la Salina Slănic, reluată în condiţii normale

Prahova: Activitatea turistică la Salina Slănic, reluată în condiţii normale

Directorul Salinei Slănic, Anghel Belea, a declarat, miercuri, pentru Agerpes, că salina a fost redeschisă pentru turişti, iar activitatea se desfăşoară în prezent în condiţii normale.

“Operatorul nu doreşte să mai prelungească contractul, dar în schimb o să ne asigure transportul până când o să facem o altă procedură pentru a desemna o altă firmă care să facă acest serviciu”, a precizat sursa citată.

Belea a afirmat, luni, că operatorul de transport a solicitat rezilierea contractului în baza căruia presta această activitate, după ce, duminică după-amiază, un microbuz cu turişti israelieni s-a răsturnat pe traseul către mina turistică.

Potrivit acestuia, operatorul a invocat ancheta aflată în curs de desfăşurare după accidentul care a avut loc pe traseul dintre suprafaţă şi subteran.

De asemenea, pe site-ul Salrom, la secţiunea “program de vizitare” pentru Salina Slănic, a fost publicat, la acel moment, anunţul “Accesul turiştilor în mina Unirea a fost sistat până la clarificarea situaţiei cu operatorul de transport. Vom reveni cu informaţii în cel mai scurt timp”.

Firma în cauză a asigurat transportul turiştilor în Salina Slănic cu microbuze încă din vara anului 2014, când liftul care cobora în subteran la 207 metri s-a defectat.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă