Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prahova, protest spontan al angajaților GFR din cauza nemulțumirilor salariale

Prahova, protest spontan al angajaților GFR din cauza nemulțumirilor salariale

Zeci de persoane, membri ai sindicatului reprezentativ din cadrul GFR, protestează, luni, pe platforma Rafinăriei Petrobrazi, dar şi pe cea a Rafinăriei Lukoil, oamenii fiind nemulţumiţi de salariile pe care le primesc şi refuzând să intre la schimbul unu.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Liderul sindicatului Feroviarul, Cătălin Angheli, a declarat că este vorba despre un protest spontan declanşat ca urmare a nemulţumirilor salariale.

"Noi ca organizaţie sindicală suntem în perioada de negocieri în care au loc discuţii cu patronatul pentru rezolvarea solicitărilor salariaţilor, solicitări transmise către administraţie în acest sens. Sperăm ca atât oamenii, cât şi societatea să înţeleagă şi să mergem mai departe.

Lucrurile trebuie tratate cu atenţie pentru că suntem în perioada de negocieri şi în acest moment nu am reuşit să închidem această perioadă (...).

Oamenii au făcut-o din proprie iniţiativă, manifestându-şi dezaprobarea faţă de aceste lucruri, dar noi sperăm să rezolvăm aceste lucruri prin dialog", a afirmat Angheli, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...