Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Premierul Orban anunță un parteneriat Guvern - Prefectura Ilfov - Primăria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat că dorește un parteneriat între Guvern, Prefectura Ilfov și Primăria Capitalei - CGMB.

Mihai Diac 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban a lansat, duminică, ideea unui parteneriat între Guvern, Prefectura Ilfov și Primăria Capitalei - CGMB.

"Vreau să transmit un mesaj foarte clar de colaborare, de dialog, de parteneriat şi de susţinere a proiectelor importante pentru judeţul Ilfov. Este extrem de greu de administrat Ilfovul, este un judeţ aparte, nu poate fi comparat cu niciun alt judeţ, este aproape Bucureştiul, cu o problematică foarte complexă, cu aşteptări ale oamenilor care sunt relativ diferite, de la zonă la zonă", a afirmat prim-ministrul.

În opinia șefului Guvernului, la viitorul parteneriat dintre Executiv și județul Ilfov ar putea adera și Primăria Capitalei sau Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Comentarii

loading...