Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul spune că pensiile ar putea fi mărite cu 40 la sută, în septembrie

Premierul spune că pensiile ar putea fi mărite cu 40 la sută, în septembrie

Potrivit unei declarații făcute, duminică, de premierul Ludovic Orban, sunt prevăzuţi bani la buget pentru a fi majorate pensiile, cu 40 la sută, din luna septembrie 2020, dar această majorare nu este certă.

Mihai Diac 0 comentarii

Duminică, premierul Orban a declarat că există prevăzuți bani pentru majorarea pensiilor începând din luna septembrie 2020, dar nu este "sută la sută" cert că această majorare se va produce, la acea dată.

"Nu e 100% asta. Repet, banii sunt prevăzuţi, dar totul depinde de cum evoluează economia, dacă reuşim să asigurăm un trend economic solid, o creştere economică consolidată, să relansăm investiţiile, să îmbunătăţim colectarea. Se poate realiza lucrul respectiv, dar, repet, totul depinde de cum evoluează economia, totul depinde ca urmare a economiei, încasările bugetare, şi, mai ales, de perspective. Aici, în momentul în care iei o decizie să creşti un venit, un salariu, o pensie, alocaţii de copii şi alte categorii de venituri, astea sunt cheltuieli care sunt obligatorii după majorare pe toţi anii care vin, nu mai poţi să umbli la cheltuielile respective. Din cauza asta, trebuie să ai extrem de multă precauţie în ceea ce priveşte realizarea, luarea unor astfel de decizii", a declarat premierul Ludovic Orban.

Citește totul despre:

#pensii #orban #lazi

Comentarii

loading...