Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Președintele a promulgat legea. Cine va avea dreptul gratuit la măști de protecție

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede că anumite categorii de persoane vor primi gratuit câte 30 de măşti de protecţie pe lună.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit legii promulgate joi, 23 iulie, statul român va acorda gratuit un set de 30 de măşti de protecţie, lunar, pentru câteva categorii de persoane. 

Beneficiarii acestei legi vor fi persoane care trăiesc din ajutorul social, persoanele care primesc alocație pentru susținerea familiei, pensionarii care primesc pensia minimă garantată de până la 1.000 de lei inclusiv, precum și unele dintre persoanele încadrate în grad de handicap.

Comentarii

loading...