Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei anunţă că se lucrează la construirea a şase săli de sport multifuncţionale

Primăria Capitalei anunţă că se lucrează la construirea a şase săli de sport multifuncţionale

Primăria Capitalei construieşte şase săli de sport multifuncţionale pentru elevii bucureşteni, termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investiţii fiind luna decembrie 2019, informează un comunicat de presă al municipalităţii transmis luni.

Rl online 0 comentarii

”Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Investiţii, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SĂ şi Compania de Consolidări construieşte şase săli de sport multifuncţionale pentru elevii bucureşteni. Complexurile sportive, ultramoderne, vor avea terenuri multifuncţionale (de tenis, volei, baschet şi fotbal), atât la interior cât şi la interior, vestiare, grupuri sanitare, duşuri şi cabinete medicale”, a transmis, luni, Primăria Capitalei.

Sursa citată a precizat că termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investiţii este luna decembrie 2019.

Primăria Capitalei a detaliat lucrările care se fac şi stadiul proiectelor.

Astfel, se realizează Complex multifuncţional pentru activităţi didactice şi sport la Scoala112. Lucrările sunt executate de Compania Municipală de Consolidări SA, iar în prezent, acestea sunt realizate în proporţie de 33%.

Al doilea proiect este Complex multifuncţional pentru activităţi didactice şi sport la Şcoala 67, executat de Compania Municipală de Consolidări SA. Stadiul actual este de 27%.

Se mai fac săli de sport la Şcoala Gimnazială Leonardo da Vinci (fosta Şcoală 75), (stadiu 13%); la Şcoala Alexandru Ioan Cuza (stadiu 12%); la Liceul Benjamin Franklin (stadiu 10%) şi la Şcoala 92 (stadiu 9%).

”Subliniem faptul că Primăria Municipiului Bucureşti va demara lucrările şi la alte săli de sport din Capitală. Astfel, PMB creează pentru elevii bucureşteni o infrastructură adecvată pentru practicarea sportului şi a activităţilor recreaţionale”, a mai transmis Primăria Capitalei.

Comentarii

loading...