Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei dă 85 milioane lei pentru autobuze și troleibuze

Primăria Capitalei dă 85 milioane lei pentru autobuze și troleibuze

Consiliul General al Capitalei a aprobat asigurarea unei contribuţii de 85 de milioane de lei, reprezentând cofinanţarea pentru achiziţionarea a 100 de troleibuze şi 130 de autobuze hibride.

George Dumitrescu 0 comentarii

Proiectul ar urma să aibă o valoare totală de 487,8 de milioane de lei (inclusiv TVA).

Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului se vor asigura din alocaţii bugetare sau alte fonduri legal constituite cu această destinaţie.

Din expunerea de motive reiese că Municipalitatea intenţionează să depună o cerere de finanţare pentru proiectul "Achiziţionare mijloace de transport mai puţin poluante necesare îmbunătăţirii transportului public de călători în municipiul Bucureşti", în vederea obţinerii de asistenţă financiară nerambursabilă. La depunerea cererii de finanţare este necesară hotărârea CGMB din care rezultă asigurarea surselor financiare necesare susţinerii contribuţiei proprii şi a cheltuielilor neeligibile.

CGMB a aprobat şi alte două proiecte care vizează modernizarea şi dotarea liniilor de tramvai 1 şi 10, pentru finanţarea acestora în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. Ambele proiecte urmăresc achiziţia a câte 12 tramvaie noi din gama de 36 metri şi presupun fiecare o investiţie de 120,8 de milioane de lei, contribuţia proprie a Primăriei fiind de 1,8 de milioane de lei pentru fiecare proiect.

Comentarii

loading...