Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei: Un nou program de ajutor pentru cuplurile infertile

Primăria Capitalei: Un nou program de ajutor pentru cuplurile infertile

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, că de săptămâna viitoare va începe un nou program de sprijin pentru cuplurile infertile, prin care se acordă un ajutor financiar de 13.800 de lei.

Rl online 0 comentarii

„Începe proiectul FIV 2 - "O şansă pentru cuplurile infertile" prin care oferim sprijin financiar de 13.800 lei/cuplu pentru încă 2.000 de familii. Până acum, în cadrul FIV 1, s-au născut 23 de bebeluşi şi au fost confirmate alte 244 de sarcini ca fiind în evoluţie .

Începând de miercuri, 19 iunie 2019, ora 8.00, cuplurile care doresc să se înscrie în proiectul FIV 2 - "O şansă pentru cuplurile infertile" pot aplică accesând link-ul http://fiv2.assmb.ro/”, a anunţat, azi, primarul general, Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.


Potrivit comunicatului, „FIV 2”, care se va desfăşura în perioada 2019-2020, reprezintă o suplimentare pentru încă 2.000 de cupluri a proiectului „O şansă pentru cuplurile infertile-FIV” care s-a desfăşurat în perioada iunie 2018-decembrie 2019.


„Statisticile realizate în urma proiectului FIV 1 confirmă reuşita acestei iniţiative: până acum s-au născut 23 de bebeluşi şi, din cele 1.000 de cupluri care au aplicat anul trecut, 777 au finalizat procedurile, 361 au sarcina confirmată biochimic, iar 244 sarcini sunt în evoluţie”, mai spune Gabriela Firea.


Beneficiarii proiectului FIV 2 vor fi cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, potrivit Primăriei Capitalei.

Comentarii

loading...