Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei vrea să cheltuiască peste 27 milioane euro pentru a izola termic 53 de blocuri

Primăria Capitalei vrea să cheltuiască peste 27 milioane euro pentru a izola termic 53 de blocuri

Primăria Capitalei a lansat o licitaţie prin care vrea să cumpere servicii de izolare termică a 53 de blocuri din Bucureşti în valoare de 129,7 milioane lei (27,22 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, informează News.ro.

Florin Budescu 0 comentarii

Licitaţia se înscrie în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe din Municipiul Bucureşti - Sectorul 3.

Contractul, estimat la 129,7 milioane lei (27,22 milioane euro), fără TVA, vizează izolarea termică pentru 53 de blocuri.

Blocurile sunt situate pe bulevarde din Capitală precum 1 Decembrie, Calea Vitan, Burebista, Decebal şi Calea Călăraşilor.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achizitia nu implică încheierea unui acord-cadru.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, precum şi data de deschidere a ofertelor, este 8 august.

Comentarii

loading...