9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialPrimăria comunei ialomițene Sfântu Gheorghe, închisă de coronavirus!

Primăria comunei ialomițene Sfântu Gheorghe, închisă de coronavirus!

Potrivit Barikada.ro, angajata Primăriei a prezentat simptome specifice îmbolnăvirii cu Covid, în urma apelului la 112 fiind transportată pentru investigații de urgență la Spitalul Județean Slobozia. Testele au confirmat infectarea, fapt pentru care salariata Primăriei Sfântu Gheorghe a fost internată, împreună cu fiica sa, la Spitalul suport pentru Covid din municipiul Fetești.
Autoritățile desfășoară în aceste zile cercetări specifice pentru determinarea cât mai exactă a cercului de persoane cu care angajata Primăriei ar fi intrat în contact direct în trecutul apropiat.
Toți angajații Primăriei din Sfântu Gheorghe se află, la recomandarea DSP, potrivit primarului Mădălin Teculescu, în izolare voluntară la domicilii, starea lor de sănătate urmând să fie monitorizată, prin observație directă, cu ajutorul medicilor de familie.
Alte două persoane din Sfântu Gheorghe, testate pozitiv cu coronavirus la secția de croitorie în care lucrau, se află în prezent internate pentru tratament la Spitalul din Fetești, menționează Barikada.ro.
Localitatea ialomițeană este cunoscută în plan național îndeosebi prin prisma ecourilor accidentul rutier care a avut loc pe 5 octombrie 2019, în urma căruia 10 oameni au murit și alți 8 au fost răniți. Microbuzul care transporta victimele accidentului plecase din localitatea Munteni-Buzău, județul Ialomița și se îndrepta către București în jurul orei 05.00 dimineața, vehiculul, operat de compania de transport CDI, fiind spulberat de un camion aflat pe contrasens.

Cele mai citite

Închisoare cu suspendare pentru trei activiști climatici care au vopsit cu spray portocaliu Poarta Brandenburg

Un tribunal din Germania i-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pe trei activişti climatici care au împroşcat cu spray portocaliu coloanele...

SUA sunt gata să ofere un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina

Statele Unite(SUA) pregătesc un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina, primul care va proveni din proiectul de lege Ucraina-Israel,...

Ramzan Kadîrov se antrenează într-o sală de fitness după ce s-a anunțat că e pe moarte

Omul forte din Cecenia, Ramzan Kadîrov, a publicat un videoclip în care arată cum se antrenează într-o sală de fitness, într-o aparentă intenţie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă