Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Primăria introduce o taxă pentru intrarea automobilelor în centrul Bucureștiului

Primăria Capitalei a pus în dezbatere publică, luni, un plan integrat pentru îmbunătățirea calității aerului în București.

Mihai Diac 0 comentarii

Planul integrat propus de Primăria Capitalei prevede introducerea unei taxe de acces a automobilelor în centrul Capitalei, desființarea locurilor de parcare fără taxă și a parcărilor neautorizate, modernizarea rețelei rutiere și a parcului de vehicule al RATB.

De asemenea, se mai prevăd un sistem inteligent de management al traficului rutier, amenajarea de benzi unice pentru RATB și de piste pentru biciclete.

Nivelul noii taxe nu este încă precizat, însă la acest subiect făcea referire, încă din toamna anului 2017, chiar primarul Gabriela Firea.

"Credem ca se va ajunge şi la instituirea unei taxe de centru. Nu pot să vă spun cât va fi, va fi raportată la nivelul de trai din Capitală", susținea Gabriela Firea.

Comentarii

loading...