Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Sectorului 4 construieşte o unitate de pompieri

Primăria Sectorului 4 construieşte o unitate de pompieri

Primăria Sectorului 4 construieşte o unitate modernă de intervenţie pentru situaţii de urgenţă.

Mihai Diac 0 comentarii

Primăria Sectorului 4 construieşte o unitate modernă de intervenţie pentru situaţii de urgenţă, care va fi dată în folosință angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Noua unitate va avea în responsabilitate partea de sud a Sectorului 4, o parte din Sectorul 5, precum şi o porţiune importantă a judeţului Ilfov. Astfel, timpul de intervenţie, atât al autospecialelor de pompieri, cât şi al ambulanţelor SMURD, se va reduce considerabil, a anunțat Primăria Sectorului 4.

Comentarii

loading...