Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Primarul Firea vrea un referendum pentru vinieta Oxigen

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că ar putea organiza un referendum cu privire la aplicarea vinietei pentru reducerea poluării în București.

Mihai Diac 0 comentarii

Primarul Gabriela Firea a anunțat că este dispusă să modifice regulile de aplicare a programului vinietei Oxigen sau chiar să renunțe cu totul la acest program, dacă populația consideră că această decizie a Primăriei Capitalei este nepotrivită.

Programul este menit să reducă poluarea în București, prin stabilirea de restricții pentru automobilele poluante.

Gabriela Firea a anunțat ziariștii că ar putea organiza un "referendum" în București, pro sau contra acestui program de reducere a poluării, dar a subliniat că o serie de țări occidentale au aplicat deja asemenea măsuri legislative.

Întrebată de jurnaliști dacă această idee, a referendumului, o are deja fundamentată sau, dimpotrivă, i-a venit acum, Gabriela Firea a răspuns: "Păi mi-a venit acum".

Comentarii

loading...