Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Probleme în circulația metroului. Corporatiștii din Pipera au așteptat zeci de minute în stații

Probleme în circulația metroului. Corporatiștii din Pipera au așteptat zeci de minute în stații

Corporatiștii care se duceau la muncă în această dimineață la birourile din Pipera au avut parte de o asurpriză neplăcută – au așteptat metroul în stații zeci de minute.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

La ora 08:50, în trenul de metrou aflat în staţia Aurel Vlaicu, linia 1 (Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor de către echipajul medical, persoana nu poate fi mișcată din tren, acesta staţionând la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri. Din cauza staționării trenului, s-au produs depășiri ale intervalului de circulație, a anunțat Metrorex.

Circulația s-a reluat în condiții normale la ora 09:00, după ce călătorul a fost preluat și debarcat din tren de către echipajul SMURD.

Comentarii

loading...