Profesor de matematică, reţinut după ce ar fi agresat sexual mai multe tinere

Profesor de matematică, reţinut după ce ar fi agresat sexual mai multe tinere

Un profesor de matematică, în vârstă de 72 de ani, a fost reţinut de poliţiştii ilfoveni, fiind acuzat că ar fi agresat sexual mai multe tinere, inclusiv o minoră, în timpul meditaţiilor pe care le oferea, anunţă Poliţia Ilfov.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au anunţat că s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pe 7 mai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, informează Mediafax.

Vineri, poliţiştii au reţinut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat din Popeşti Leordeni, în vârstă de 72 de ani, acesta fiind acuzat că la orele de meditaţii de matematică pe care le oferea, ar fi agresat sexual, pe 5 mai, o minoră de 14 ani, din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări, reiese că profesorul de matematică ar mai fi agresat şi alte trei tinere, majore.

Poliţiştii ilfoveni au făcut pe 9 mai o percheziţie la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat un laptop şi mai multe telefoane mobile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. La ora transmiterii ştirii, bărbatul este prezentat magistraţilor Judecătoriei Cornetu, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

loading...