Foto Arhiva

Foto Arhiva

Profesorii mai au de așteptat. Deputaţii şi senatorii îşi primesc indemnizaţiile înainte de Paşti

Pensionarii, dar şi multe categorii de bugetari trebuie să aştepte până după Paşti pentru a-şi primi banii cuveniţi. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu parlamentarii, care îşi primesc indemnizaţiile în această săptămână.

Rl online 0 comentarii

Deputaţii şi senatorii au primit miercuri, 4 aprilie, sumele pentru transport şi cazare. Joi, 5 aprilie, aceştia îşi vor primi şi indemnizaţiile. Fiecare parlamentar va pleca acasă de sărbători cu 16.000 de lei. Nu acelaşi lucru este valabil pentru funcţionarii din Parlament, care îşi vor primi salariile abia după Paşti.

Doar o parte dintre bugetari vor primi salariile înainte de Paşte, potrivit ordinului semnat de ministrul Finanţelor şi publicat în Monitorul Oficial, printre aceştia neregăsindu-se angajaţii din învăţământ sau cei ai Ministerului Afacerilor Interne. Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, că "mulţi nu şi-au manifestat interesul" pentru plata salariilor înaintea sărbătorilor, precizând că lista publicată deja nu mai poate fi modificată.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că salariile bugetarilor vor fi virate săptămâna aceasta, dar pensiile nu, deoarece va fi o perioadă foarte mare până când se va încasa următoarea pensie.

Comentarii

loading...