10.1 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Profi, sprijin pentru imunizare: 10.000 € pentru o frigotermă destinată transportului vaccinurilor

Gestul Profi a pornit de la nevoia DSP Timiș de a dispune de un vehicul care să transporte vaccinurile în siguranță având în vedere că acestea trebuie menținute la temperaturi controlate.
“Consider că este de datoria noastră să ne îngrijim de comunitățile în care suntem prezenți cu magazine, iar acesta este unul dintre momentele când nevoia de sprijin este mai mare decât de obicei,” a afirmat Pawel Musial, Directorul general al rețelei de magazine Profi. “De altfel, de la începutul pandemiei și până acum, contribuțiile magazinelor noastre au mers de la simple vizoare protectoare și până la ventilatoare esențiale pentru secțiile ATI din spitale, ca să menționăm doar câteva dintre modalitățile în care contribuim concret la combaterea virusului.”
“Sunt extrem de recunscător și multumesc public pentru ajutor mediului privat din Timiș care își aduce contribuția la această acțiune al cărei scop este îmbunătățirea stării de sănătate a populației din juteț,” a declarat Dr. Flavius Cioca, Directorul executiv al DSP Timiș.
Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, cu peste 1400 de magazine deschise în mai bine de 650 de localități și o echipă ce însumează mai mult de 21.000 de membri.

Ultima oră
Pe aceeași temă