Proiect de 1 milion de euro pentru reabilitarea Bulevardului Magheru din Capitală

Proiect de 1 milion de euro pentru reabilitarea Bulevardului Magheru din Capitală

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, vineri, că instituția pe care o conduce va organiza „un concurs internațional” de soluții pentru reabilitarea Bulevardului Magheru.

Iulian Budușan 0 comentarii

„Ne dorim ca cel puţin zona centrală să aibă o nouă abordare. Prin proiectul de buget am iniţiat şi urmează să anunţăm şi public un concurs internaţional de soluţii, de un milion de euro, prin care ne dorim să primim în beneficiul bucureştenilor un proiect pentru reabilitarea bulevardului Magheru. Este trist ceea ce se întâmplă acum, e un bulevard principal al Capitalei, care este pur şi simplu deteriorat, nu mai este deloc pus în valoare. Cei mai mulţi cetăţeni sau companii s-au mutat din acea zonă din cauza clădirilor cu risc seismic. Cred că prin acest concurs de soluţii vom putea să beneficiem de un proiect de talie internaţională, pe care să îl şi declinăm în perioada următoare”, a precizat Gabriela Firea, la un forum pe teme imobiliare, desfășurat la Palatul Parlamentului.

Tot prin vocea primarului general, Primăria Capitalei a anunţat că, „începând de astăzi”, intră pe piaţa imobiliară. „Ca un jucător onest, în sensul că în perioada următoare vom demara achiziţionarea a 300 de locuinţe pentru medici şi asistenţi, iar în etapa a doua încă 200”, a declarat Firea.

Comentarii

loading...