Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Propaganda homosexuală în școli, prioritate pentru PSD-ALDE

Propaganda homosexuală în școli, prioritate pentru PSD-ALDE

În anul Centenarului Marii Uniri zeci de mii de copii din România se culcă flămânzi, învață în unități școlare fără apă potabilă sau cu toaleta în curte.

George Dumitrescu 0 comentarii

Între timp, prioritatea coaliției de guvernare PSD-ALDE-UDMR este introducerea cu orice preț a educației sexuale în școli. Mai mult, se cheltuiesc deja fonduri publice pentru ca profesorii să fie spălați pe creier cu ideologia de gen și cu propaganda homosexuală, scrie Dan Tănasă pe blogul personal.

Potrivit Hotnews, în ianuarie 2018 ministrul Educatiei de la acea dată, Liviu Pop, scria pe Facebook că „la 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane avem 2418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior”. Adică, zeci de mii de copii din România mai utilizează încă, atunci când sunt la școală, toaleta din fundul curții.

În septembrie 2018, portalul Ziare.com anunța că 3.892 de școli și grădinițe nu au autorizatie privind securitatea la incendiu, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) înainte de începerea noului an școlar. Zeci de mii de elevi merg astfel să învețe în clădiri în care nu exista apă potabilă, iar clasele au mucegai. Zeci de mii de copii își pun viața în pericol în fiecare zi.

Ai crede că mai marii zilei, cei care iau decizii cu privire la viitorul acestei nații, știu foarte bine care sunt prioritățile cetățenilor. În realitate însă, coaliția de guvernare PSD-ALDE-UDMR este în continuare ruptă de realitățile românești și acționează în mod evident împotriva poporului român.

În același timp, potrivit știripesurse.ro, aflăm care sunt cu adevărat prioritățile din școlile românești: ideologia de gen și propaganda homosexuală. Astfel, în timp ce zeci de mii de copii învață în școli fără autorizație privind securitatea la incendiu și fără apă potabilă și toalete decente, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Asociația ACCEPT implementează împreună, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, un proiect cu finanţare europeană cu următoarele obiective: instruiri in domeniul justiţiei, sănătăţii, educaţiei şi asistenţei sociale pentru combaterea discriminării împotriva minorităților sexuale; contracararea utilizării abuzive a libertăţii religioase pentru a genera intoleranţă la adresa minorităţilor şi pentru a limita alte drepturi ale omului, inclusiv drepturile persoanelor LGBTI; recunoaşterea juridică a identităţii de gen şi a asigurării suportului medical în tranziţie pentru persoanele transgender.

La finalul lunii octombrie, ROMÂNIA LIBERĂ arăta că numeroși părinți se organizează pe rețelele sociale, pentru a realiza proteste față de cooptarea profesorilor din școlile românești în planul de reeducare a elevilor în sensul acceptării homosexualității drept un comportament normal.

Comentarii

loading...