Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Protecția Consumatorului și ANSVSA vor face controale comune

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) va semna un parteneriat cu Autoritatea Naţională, Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) pentru a desfăşura controale în echipe mixte.

Mihai Diac 0 comentarii

Paul Anghel, director general al ANPC, a declarat că parteneriatul dintre cele două instituții, ANPC și ANSVSA, va fi semnat săptămâna viitoare.

"Controalele să se desfăşoare în echipe mixte, în aşa fel încât să scutim operatorii economici de două entităţi care să vină în control oarecum pe aceeaşi speţă. Controalele să se desfăşoare în comun", a explicat Paul Anghel la o conferinţă online.

Comentarii

loading...