Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Protest în închisoare: Un deținut stă pe acoperişul închisorii de peste 30 de ore

Deţinutul de la Penitenciarul Focşani, care a urcat pe acoperiş şi protestează faţă de decizia judecătorilor într-un proces în care este implicat, nu a fost coborât de mai bine de 30 de ore, transmite Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Angajaţii Penitenciarului Focşani au încercat, timp de mai bine de 30 de ore, să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest, însă deţinutul a refuzat să coboare de pe acoperişul pe care a urcat în timpul nopţii de marţi spre miercuri.

Protestatarul stă la înălţime şi le-a spus gardienilor că vrea ca povestea sa să fie mediatizată.

În acest caz, reprezentanţii Penitenciarului Focşani au înştiinţat Parchetul şi Poliţia.

„Administraţia unităţii monitorizează îndeaproape situaţia, fiind în dialog permanent cu deţinutul şi încearcă identificarea unor soluţii care să răspundă problemei semnalate de către acesta. De asemenea, conform prevederilor legale în vigoare, a fost înştiinţat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Poliţia Municipiului Focşani şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani”, a spus purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focşani, Geta Gură.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Deţinutul a urcat pe acoperiş în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în semn de protest faţă de decizia judecătorilor într-un proces în care este implicat.

Comentarii

loading...