Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Psiholog, condamnat la 16 luni de închisoare pentru trafic de influenţă

Psiholog, condamnat la 16 luni de închisoare pentru trafic de influenţă

Un psiholog din Constanța a fost condamnat la 16 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, după ce ar fi solicitat şi primit suma de 70 mii de lei de la o persoană, spunându-i acesteia că poate interveni pentru obţinerea unui brevet de marinar.

Rl online 0 comentarii

Tribunalul Constanţa a hotărât miercuri, condamnarea Oanei Danciu, psiholog, la un an şi patru luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Instanţa a decis şi confiscarea sumei de 70 de mii de lei de la aceasta. Oana Danciu a fost obligată la plata sumei de 2200 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Conform procurorilor DNA, în perioada aprilie – august 2017, Oana Danciu, în mai multe rânduri şi la diferite intervale de timp, a pretins şi a primit de la o persoană (martor în cauză) mai multe sume de bani totalizând circa 70.000 lei (echivalentul a aproximativ 15.000 euro).


În schimbul acestor bani, ea a afirmat că are influenţă asupra unor persoane din cadrul Şantierului Naval Constanţa, Universităţii Maritime Constanţa, Autorităţii Navale Române şi Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, pe care le poate determina să creeze anumite facilităţi martorului: angajarea pe postul de operator dană, promovarea unor examene, obţinerea unui brevet de marinar etc. 

Oana Danciu mai este judecată tot la Tribunalul Constanţa într-un alt dosar, pentru fapte similare.

Comentarii

loading...