Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rectorii cer mărirea subvențiilor pentru cămine pentru a evita creșterea taxelor impuse studenților

Rectorii cer mărirea subvențiilor pentru cămine pentru a evita creșterea taxelor impuse studenților

Consiliul Naţional al Rectorilor solicită creşterea subvenţiei pentru cămine și cantine, pentru a evita astfel majorarea tarifului de cazare perceput de la studenți.

Mihai Diac 0 comentarii

"În condiţiile în care numărul de studenţi ce vor fi cazaţi se va reduce semnificativ ca urmare a restricţiilor impuse de nevoia de distanţare fizică în contextul situaţiei epidemiologice, se solicită creşterea subvenţiei pentru cămine cantine, pentru a evita, pe de o parte, majorarea tarifului de cazare pe care un student va trebui să îl achite, pe de altă parte, acumularea de deficite bugetare semnificative, ţinând cont de faptul că o serie întreagă de costuri pentru întreţinerea căminelor va rămâne constantă în perioada următoare", afirmă un comunicat de presă transmis de Consiliul Naţional al Rectorilor (CNR).

Comunicatul a fost transmis după reuniunea Consiliului Naţional al Rectorilor, organizată la Braşov în perioada 17-20 septembrie 2020.

Comentarii

loading...