Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa: Academia Cațavencu

Sursa: Academia Cațavencu

Reforma din PSD, pe înţelesul tuturor

După asaltul întregului sistem, timp de trei ani de zile, asupra PSD, cu luluţe şi alte vrăbiuţe, de la ameninţări, la încătuşări propriu-zise, Zeus a predicat: “Reformaţi-vă!”Cum se traduce mesajul său împăciuitorist, după ce a şters pe jos cu candidatul Viorica Dăncilă?

Marius Ghilezan 0 comentarii

Dacă din Faptele Apostolilor cunoaştem în ce context a propăvăduit Petru: ”Pocăiţi-vă!”, pentru ca “fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh,” “Reformaţi-vă!”, în versiune laică, nu e decât traducerea lui “predaţi-vă!”  
Mesajul biblic se interpretează simplu: părăsiţi lumea veche şi intraţi în lumea nouă. Cel politic, închinaţi-vă, dacă nu vreţi să poftiţi la Beciul Domnesc!
Puţină lume înţelege ce rol a avut Iohannis şi de ce a cerut adversarului să se reformeze. Valeriu Stoica, fost preşedinte al PNL, avea o vorbă: ”cel mai bun adversar e adversarul mort.”

 

Citește editorialul pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...